Sroturi
Sroturi de soia, sroturi de floarea-soarelui, sroturi de rapita.
Sroturi de soia, floarea-soarelui si de rapita sunt subproduse folosite cu succes in furajarea animalelor datorita continutul lor bogat in proteine.
- SROTURI DE SOIA, import Argentina/Brazilia/etc., proteina min. 46%
- SROTURI DE SOIA, productie interna, proteina min. 42%, 45%
- SROTURI DE FLOAREA SOARELUI, proteina min.32%, 35%, 38%
- SROTURI DE RAPITA, proteina min 33%
Asiguram transport in toata tara!
Cantitate minima 24 tone (un autocamion)
Importanta proteinelor din sroturi.
Proteinele sunt componente de bază ale tuturor celulelor vii, alaturi de lipide,
zaharide, vitamine, enzime, apa si saruri anorganice, formand impreuna un sistem
complex in cadrul caruia se petrec o serie de reactii chimice care asigura
reproducerea, dezvoltarea si functionarea normala a fiintelor vii. Sunt componente ale structurilor celulare si au functii biologice fundamentale:
enzimatice, hormonale, imunologice.
Sroturi, cereale, floarea soarelui, soia, porumb, grau furajer, sroturi din rapita, tarata de grau, seminte oleaginoase, premixuri pentru animale.
|
|